Compania a fost infiintata in anul 2005 din dorinta de a aduce pe piata accesoriilor auto din Romania produse de calitate, modele unice si care sa satisfaca toate preferintele clientilor. Inceputul activitatii a fost marcat de comercializarea produselor de iluminat auto, in special kituri xenon. Farurile halogen, denumite Angel Eyes din cauza aranjamentului distinctiv al luminilor plasate într-un model circular, au aparut pe piata in anul 2000, devenind rapid o opțiune de personalizare pentru a îmbunătăți aspectul din față al oricărui vehicul. Conceptul Angeleye a fost preluat si de compania noastra care a promovat pe piata cele mai noi modele de faruri echipate cu tehnologia halogen, iluminate de unul sau două becuri incandescente care produc distinctiv efectul "angel eyes" prin crearea unor inele luminoase. Astfel, dobandind experienta pe partea de iluminare, motto-ul companiei s-a nascut in mod natural: “Noi iti luminam calea!” (Var. eng.: “Lightening your way to the future!”)

In anul 2010, compania a incheiat parteneriate de distributie exclusiva in Romania cu firme de reputatie si traditie in domeniul tuning-ului auto din Germania: Dectane GmbH si Diederichs Carosserieteile GmbH, aducand, odata cu produsele importate de la acestea, un plus de valoare pe piata auto locala.
Deschiderea despre dezvoltarea fulminanta a domeniului auto ne-a condus in timp spre alti furnizori de renume din Germania, Japonia, Marea Britanie iar colaborarea stransa cu acestia de-a lungul anilor se reflecta constant in gama larga de produse comercializate de companie. Oferta de produse s-a extins si diversificat continuu, cuprinzand pe langa traditionalele produse de iluminat – kituri xenon, led markers, angel eyes, lumini de zi si alte diverse produse cum ar fi: pachete exterioare, accesorii de tuning exterior, accesorii SUV, folie / colant auto, etc. Produsele din oferta companiei au fost intotdeauna aliniate noilor tehnologii si modele aparute pe piata auto internationala, compania pastrand mereu aceeasi dinamica de adaptare la conditiile si tendintele pietei.

VIZIUNEA SI VALORILE NOASTRE

Oferim o gama completa de produse si accesorii tuning de calitate dorind sa dezvoltam cu fiecare client un parteneriat de durata. Asiguram montajul de specialitate al pieselor si accesoriilor auto si de tuning, sprijinindu-ne clientii in gestionarea eficienta a timpului si resurselor. Interesele si satisfactia clientilor constituie întotdeauna o prioritate.

Principalele valori care ghideaza activitatea companiei sunt dinamism in adaptarea ofertei la tendintele pietei, excelenta in Serviciul Clienti, disponibilitate in a oferi solutii si asistenta de specialitate.

Echipa companiei se caracterizează prin dedicația, dorinta de a oferi servicii de calitate, nivelul ridicat de profesionalism iar produsele comercializate beneficiaza de preturi competitive atat pe piata din Romania cat si din Europa si de o varietate menita sa castige respectul si multumirea clientilor.

Telefon: 0724258953Trimite